De Jobboard Mannen is onderdeel van De Mannen van Delft

De laagste CPA’s en grootste instroom

DE JOBBOARD

MANNEN

Latent werkzoekenden aantrekken is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de best leadcampagnes van Nederland weet je zeker dat je de juiste doelgroep bereikt. Mogen we ook voor jou aan de slag?

Gratis consult

Actieve dagelijkse campagnes

Sollicitanten per dag

BEREIK PER DAG

Wat we doen

De meeste leads binnenhalen en bouwen aan je naamsbekendheid?

Dat doe je met leadcampagnes via social media!

Ben je op zoek naar innovatieve manieren om de instroom van kwalitatieve sollicitanten voor jouw openstaande vacatures te vergroten? Dan ben je bij De Jobboard Mannen aan het juiste adres! Wij zijn jouw betrouwbare partner voor het opzetten en uitvoeren van doelgerichte leadcampagnes op sociale media, waarmee je niet alleen de zichtbaarheid van je vacatures vergroot, maar ook de juiste kandidaten aantrekt die perfect passen bij jouw bedrijfscultuur en vereisten.

Waarom Kiezen voor Leadcampagnes op Sociale Media?

In de snel evoluerende wereld van werving en selectie is het van cruciaal belang om voorop te blijven lopen. Traditionele methoden zoals vacatureplaatsingen op jobboards alleen zijn niet langer voldoende om de concurrentie voor te blijven en de ideale kandidaten aan te trekken. Sociale media zijn inmiddels een onmisbaar instrument geworden in het aantrekken van talent. Hier zijn enkele redenen waarom leadcampagnes op sociale media de sleutel zijn tot succes:

 

  • Bereik de Juiste Doelgroep: Met leadcampagnes kunnen we jouw vacatures specifiek richten op een doelgroep die past bij de gewenste vaardigheden, ervaring en locatie. Hierdoor bereik je mensen die niet alleen geïnteresseerd zijn, maar ook goed passen bij de positie.
  • Opvallende Visuele Inhoud: Onze experts creëren boeiende visuele content die de aandacht trekt en de boodschap van je vacatures op een aantrekkelijke manier overbrengt. Dit vergroot de kans dat potentiële kandidaten blijven hangen en doorklikken naar de vacaturepagina.
  • Interactie en Engagement: Sociale media bieden een platform voor interactie met potentiële kandidaten nog voordat ze solliciteren. Dit engagement helpt niet alleen om vertrouwen op te bouwen, maar ook om vragen te beantwoorden en drempels weg te nemen.
  • Data-Driven Beslissingen: Onze aanpak is gebaseerd op gegevens en analyse. We volgen de prestaties van elke campagne nauwlettend en passen deze aan waar nodig, zodat je het maximale rendement uit je investering haalt.

Dagelijks leads in je ATS

Wij koppelen met de grootste ATS systemen, zodat leads rechtstreeks in het ATS worden geschoten. We koppelen onder andere met:

– Recruitnow Cockpit

– Connexys / Bullhorn

– Alle Salesforce systemen

Partner van alle grote Nederlandse jobboards

Naast leadcampagnes zijn wij partner van alle grote jobboards van Nederland. Hierdoor haal je niet alleen experts in huis op het gebied van social media campagnes, maar we adviseren graag over jobboardcampagnes.

%

Meer instroom gemiddeld na 6 maanden.

Klaar voor groei?

Start met een gratis consult met één van onze experts

Snel  meer instroom en een hogere ROI?

Vraag een adviesgesprek aan met één van onze specialisten!

FAQ

Hoe wij  jou kunnen helpen!

 

Bij De Jobboard Mannen zijn we gepassioneerd door het verbinden van bedrijven met het juiste talent. Ons ervaren team heeft uitgebreide kennis van de nieuwste trends in wervings- en marketingstrategieën. Wanneer je voor ons kiest, kun je het volgende verwachten:

DO NOT DELETE
Strategische Campagneplanning:

We werken samen met jou om een campagnestrategie te ontwikkelen die is afgestemd op jouw specifieke doelstellingen en de behoeften van je bedrijf.

Creatieve Contentcreatie:

Onze getalenteerde ontwerpers en schrijvers zorgen voor pakkende content die opvalt in de overvolle sociale mediafeeds.

Doelgroepsegmentatie:

We identificeren en segmenteren je doelgroep op basis van relevante criteria, zoals locatie, demografie en interesses, om ervoor te zorgen dat je vacatures de juiste mensen bereiken

DO NOT DELETE
Continue Optimalisatie:

We monitoren voortdurend de prestaties van je campagnes en passen ze aan om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat behaalt.

Transparante Rapportage:

Je ontvangt regelmatig gedetailleerde rapporten over de voortgang en resultaten van je leadcampagnes, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt.

Welke ATS systemen accepteren jullie?

Het belangrijkste is dat er jobfeeds gemaakt kunnen worden. Vrijwel alle ATS systemen bieden hier mogelijkheden voor. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contacteer Ons:

Jouw Succes Begint Hier!

Klaar om je wervingsinspanningen naar nieuwe hoogten te brengen? Neem vandaag nog contact op met De Jobboard Mannen en ontdek hoe onze leadcampagnes op sociale media kunnen zorgen voor een exponentiële groei in je vacature-instroom. Laat je gegevens achter via het contactformulier hieronder en ons team neemt spoedig contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. Samen bouwen we aan een sterker team en een succesvolle toekomst.

Nu zou er geen reden moeten zijn om niet te starten.

Toch wel? Laat ons deze reden wegnemen, door nu een kennismaking in te plannen.

De Jobboard Mannen

Papenstraat 12, Delft

2611JC, +31641248320

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.